Privacyvriendelijk webshop, geen cookietoestemming nodig

Wij vinden privacy belangrijk en gebruiken alleen functionele cookies. Externe diensten zijn privacyvriendelijk ingesteld volgens richtlijnen Autoriteit Persoonsgegevens (bijv. geen tracking bij statistieken).

VEILIG VERZENDEN

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

VEILIG BETALEN

TELEFONISCH CONTACT

14 DAGEN RETOURRECHTAfvalgrijpers:  Klik hier om direct naar ons assortiment afvalgrijpers te gaan.

Afvalgrijpers voor zowel professioneel gebruik als voor schoonmaakacties, voor binnen en buiten, voor mensen die onze openbare ruimte schoonhouden en voor mensen die in een rolstoel zitten en de afvalgrijper als hulpmiddel gebruiken. Voor volwassenen en kinderen. Voor iedereen is er een geschikte afvalgrijper.

Wij verkopen verschillende merken afvalgrijpers in onze webshop: Flora, Unger, Work-it en Kinzo. De afvalgrijpers van Flora en Unger zijn uitermate geschikt voor professioneel gebruik. Hieronder kunt u meer informatie lezen over de verschillende merken. Naast afvalgrijpers verkopen wij ook papierprikkers, afvalzakken (ook herbruikbare), draagringen, afvalwagens en veegblikken.


Flora:
Flora is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van hoogwaardig en duurzaam tuingereedschap. De producten zijn gemaakt van metaal en daardoor robuust en duurzaam.
De afvalgrijpers hebben een onderhoudsvrij, intern mechanisch systeem. Ze bieden maximale duurzaamheid, functionaliteit en ergonomie. Alles kan ermee gegrepen worden, van een klein stukje plastic tot een champagnefles.

Er zijn 4 verschillende soorten grijpkoppen (van metaal voor buiten, van versterkt kunststof voor buiten, van kunststof voor binnen en buiten en met cups voor binnen). De verschillende grijpkoppen kunnen gecombineerd worden met 3 verschillende grepen (stalen greep, pistoolgreep en fietsgreep). De verschillende combinaties zijn verkrijgbaar in 4 lengtes: 75 cm, 90 cm, 105 cm en 140 cm. De grijpopening is 10,5 cm.

Unger:
Unger is een, van oorsprong, Duits bedrijf dat bekend is geworden door het creëren van innovatieve reinigingsproducten van hoge kwaliteit. De gereedschappen zijn ontworpen om efficiënter te werken en de hygiëne te bevorderen.

Unger heeft 2 soorten afvalgrijpers:

NiftyNabber Trigger greep met draaibare kop en magneetpunt. Verkrijgbaar in 5 lengtes: 45 cm, 63 cm, 83 cm, 93 cm en 102 cm.

De grijpopening is 13 cm.
NiftyNabber Pro met ergonomische greep en krachtige grijptangen. Verkrijgbaar in 4 lengtes: 52 cm, 97 cm, 130 cm en 250 cm.
De grijpopening is 15 cm.

Work-it:

De afvalgrijpers van Work-it zijn van kunststof en licht in gewicht. Deze grijpers verkopen we in 77, 88 en 98 cm lang, ze hebben een grijpopening van 7 cm. Afvalgrijper voor een schoonmaakactie.

Kinzo:
De afvalgrijpers van Kinzo zijn licht in gewicht en hebben een magneet in het bekken. De grijpers zijn 76 cm lang en hebben een grijpopening van 8 cm. Afvalgrijper voor een schoonmaakactie.
Pakket informatie:
*Voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden. Geen zondag levering.

*Verzending €4,95 - Boven de €100,- gratis verzending.