afvalgrijper.com gebruikt cookies, javascript en soortgelijke technieken voor de volgende doeleinden: het optimaliseren van de website; de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Voor een aantal van deze punten is het vastleggen van bezoekersgedrag noodzakelijk. Ook derde partijen kunnen cookies plaatsen via afvalgrijper.com en internetgedrag volgen, zoals bijvoorbeeld het geval is bij Google Maps & Analytics.   
Sluiten
VEILIG VERZENDEN

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

VEILIG BETALEN

TELEFONISCH CONTACT

14 DAGEN RETOURRECHT


Over ons

Deze webshop is onderdeel van Schreuder E-Commerce. Schreuder E-Commerce bestaat uit Maarten en Roos Schreuder. Sinds 2014 zijn wij actief in de online verkoop. Naast Afvalgrijper.com zijn wij in het bezit van Mollenshop.com.

Omdat we echte natuurmensen zijn en altijd buiten te vinden zijn, zien wij dat er overal vreselijk veel afval op straat, in de struiken en in het water ligt. Daarom zijn wij in 2016 begonnen met de verkoop van afvalgrijpers. Inmiddels uitgebreid met afvalwagens, afvalzakken en allerlei accessoires.

De producten verkopen wij vanuit onze webshop. Na bestelling via de webshop kunt u de producten bij u thuis laten bezorgen (wij bezorgen in Nederland én België) of ophalen bij ons depot in Benschop (Utrecht).

Om u goed van dienst te kunnen zijn kunt u ons bellen, mailen of chatten op onze live chat. Wij zijn aangesloten bij Stichting Webwinkelkeur, hier kunt u klantbeoordelingen lezen over Afvalgrijper.com.

Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 73449547.

Klantenservice

Schreuder E-Commerce
Telefoon: +31(0)182-756629
E-mail: info@afvalgrijper.com
Op werkdagen van 09.00 t/m 21.00 uur en zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur